En stillsam lördag


Vi lät bli att ställa klockan - och vaknade elva imorses. Det stämmer nog det där att man behöver sova mer den här tiden på året. Jag som fortfarande är krasslig behövde verkligen sova mycket. Dessutom är det bäst att passa på att sova hur länge vi vill när hunden är på vift! Hela förmiddagen (det som var kvar av den vill säga) låg jag snörvlandes i soffan, läste tidningen och löste korsord. De där krumelurerna vid sidan om korsordet kommer till när jag har kört fast. Vill det sig illa är det trianglar och fyrkanter på hela sidan. Lyckligtvis behövde jag inte måla dit så särskilt många till den här gången.



Vissa dagar blir det inte tillräckligt ljust ute för att göra det ljust inne. Idag var en sådan dag och klockan två tände jag lamporna.



Därefter vek jag gårdagens tvätt. Andreas tröjor i färgordning - man har inte roligare än man gör sig!



När Andreas kom hem låg jag i soffan och tittade på Vänner. Han gjorde en portion glass med krossade turkiska peppar till mig. Glass botar helt klart en förkylning tror jag och tog mig en protion till. Jag har legat i soffan sedan dess och snart väntar middag. Sedan ska jag sova. Middagen följer dagens lunk och är som förra helgens. Gröt, skorpor och te. Så är det med det den här helgen också.

Kommentarer
Postat av: Moris

Det är skönt med slappar lördagar! Alldeles säkert behöver du det när du fortfarande är förkyld! Krya på dig!

2011-11-20 @ 12:19:19
Postat av: Birgitta Norsten

Man behöver sådana helger också, men det är ju inte kul att vara sjuk... Krya på dig.



Kram Birgitta

2011-11-20 @ 15:54:33
URL: http://underbarahem.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0