Hopp, sa fågeln


Häromdagen stod två fåglar i godan ro på isen och tjattrade. Hur kom du över dit? frågade den ene. Jag tog sats och hoppade, svarade den andra.



En tredje fågel kom och utropade vad gör ni på mitt område?! Iväg med er annars kommer jag och tar er! Ett hopp och snabba ankfötter mot isen. Såg du? Jag hoppade, sa den andra fågeln.

Kommentarer
Postat av: Madeleine Berglund

Hej!



Vilket fint möte du och Andreas hade den där sommaren. Det känns så unikt och vackert! :)



Jag förstår precis vad du menar med att du ser människan genom att bara närvara och inte döma.



Healing är en läkande metod som man gör med energier kan man säga. Egentligen har kroppen sin egen förmåga att läka och få bort blockeringar men behöver ibland hjälp. Då tycker jag healing är jätte bra. Det är ingen religiöst jidder från min sida i alla fall.



Man behöver inte inte ens röra kroppen utan det räcker med att "healaren" för sina händer över kroppen där det känns att det behövs. Känner vart det behövs gör man genom närvaro med energier osv. Låter flummigt men otroligt kraftfullt och bra.



Sedan tror jag att helaing, alltså det läkande ter sig i olika former. Till exempel kärleken, naturen, yoga, osv. När en människa inser det, förstår de, lever så strålar på ett visst sätt som andra människor blir inspirerade och glada av utan att riktigt kunna ta på det.



Kul att höra din historia om Marley och hur ni får det att gå ihop. Vi har pratat om det lite tidigare vet jag. Har ni gått någon hundkurs med honom?



Kram Madeleine



Jag tror att du är en inspiratör som får människor att må bra!

2012-03-01 @ 07:43:21
URL: http://mitthemochjag.blogpspot.com
Postat av: Moris

Härlig betraktelse ur "fågelperspektiv"! Ser en liknelse till oss människor, ibland behöver vi bli "störda" av något för att våga prova något nytt! Och Johanna du är en person som får människor att må bra! Du får mig att må bra!!! Puss

2012-03-01 @ 13:42:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0