Ny förvaring i köket

 
Utrymmet under avlastningsbänken har jag gått och stört mig på sen vi gjorde ordning i köket. Det blir ett rörigt intryck med tidningsinsamling i en skrynklig papperspåse, hundmat i ful påse och så allt det där vi inte vet var vi ska göra av. Vi ställer här så länge, säger vi. Det är bara det att det här så länge har tendens att bli månader.
 
 
Så, igår var vi på Granit och inhandlade ordentliga förvaringslådor, en lite större till hundmat och en lite mindre till tidningarna. Nu är det ordning och reda på torpet. Och det där vi inte visste vad vi skulle göra av fick åka in i skåpen och så ska det förbli.

Kommentarer
Postat av: Birgitta Norsten

Så snyggt det blev, lådorna till hundmat verkar toppen... skall tipsa min son.
Kram Birgitta

2013-02-03 @ 16:39:58
URL: http://underbarahem.wordpress.com
Postat av: Anonym

Fint blev det! Psus

2013-02-03 @ 18:02:02
Postat av: Madeleine Berglund

Hej hallå där! :)

Panduro har faktiskt en del fint, speciellt spetsband, presentpapper och tyger...som tyvärr är lite dyrt, det har du rätt i.
Men mycket är också krystat till kreativt skapande - inte äkta på något vis.. Fast det är en bra butik, nu ska jag bara positiv, haha. ;)

Jag ska nog gör smoothie här någon morgon. Jag har både hallon och blåbär i frysen. Idag kokade jag lingonsylt för den hade tagit slut. Perfekt att ha bär i frysen.

Vad bra det blev i köket, mer ordning och reda - snyggt blev det på kuppen!

Jag brukar alltid gå upp före min sambo, han ligger alltid och sover så djupt så jag hinner dona massor i hemmet. Här är det alltid jag som gör frukost och dukar fint. Det har liksom blivit min grej. =D
Jag är en riktig frukostälskare!!!

Imorgon är det måndag, tjohej. Siken tur att jag slutar någorlunda tidigt på måndagar, det räddar upp vardagen en smula.

Vad har du för planer för måndag?
Kram Madeleine

2013-02-03 @ 22:48:33
URL: http://mitthemochjag.blogspot.com
Postat av: Madeleine Berglund

PS. nu har jag fått min bok, ska bli så spännande att läsa den. Ska bara läsa klart malin berghagens yogabok. Rekommenderar! Så bra!!!!!

2013-02-03 @ 22:49:05
URL: http://mitthemochjag.blogspot.com
Postat av: Madeleine Berglund

Jo juste, jag läste det där om plast på hennes blogg. Läskigt. Fast jag vet inte hur man kommer runt det där med nappflaska och napp? Kan det finnas ekologiska?!? Måste forska på området..haha...

2013-02-03 @ 23:06:31
URL: http://mitthemochjag.blogspot.com
Postat av: Madeleine Berglund

Nu tror du jag är knasig men jag vet inte om jag svarade riktigt på din jobbdröm där. Den låter väldigt harmonisk och kreativ! Om du har det som målbild kommer du att nå dit. Ibland utan att du riktigt förstår hur, men ibland händer saker så länge du vet vad du vill.
Nu ska jag inte terrorisera mer! Hej svejs!

2013-02-03 @ 23:07:58
URL: http://mitthemochjag.blogspot.com
Postat av: Moris

Snygg förvaring! Ha en bra vecka! Puss

2013-02-04 @ 18:21:57
Postat av: messan

Det blev ju jättesnyggt! Mer ordning och reda:)
Kramar

2013-02-04 @ 20:19:19
URL: http://www.jagochminms.blogspot.com
Postat av: Mirre

Nämen titta så snyggt det vart, kanonbra, borde också ha förvaring för hundmaten sådär, den står förvisso gömd i klädkammaren, men kan ju vara snyggt där med, hehe.

Ohh ja visst är retriever bäst, vad har du för hund??,

Tack för raderna hos mig, roligt att du skrev tillbaka

2013-02-05 @ 11:55:53
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Postat av: Mirre

Ja och det blir bara mer och mer och mer, han rullar sig kanske en 10ggr på en promenix, haha. Ohh golden är så fiiiina, såg han på din blogg, en riktigt stilig herre

2013-02-05 @ 12:05:11
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Postat av: Madeleine Berglund

Hej sjusovaren!

Ja, hennes energi är kall och något konstgjord. Böckerna är inte de mest välskrivna men ändå...det är något med böckerna som gör mig fängslad och det beundrar jag henne som författare för.

Jag fick samma känsla med bak-Leila först på tv. Lite kall sådär sen när jag träffade henne var hon så varm, go, ödmjuk, snäll, glad och verkade nästan lite blyg. Så du ser,skenet kan bedra. ;)

Tack, vad glad jag blir att du gillar min fågelmobil. Jag har gjort en annan mobil också, den visar jag senare någon gång. =D

Kram Madeleine

2013-02-06 @ 08:09:34
URL: http://mitthemochjag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0