Nyårsmiddag

Pilgrimsmusslor på en bädd av sallad, tomat, melon och sharon till förrätt. Musslorna är lätt stekta i chili.

Huvudrätten bestod av grillad oxfilé, hasselbackspotatis och hemmagjord bearnaisesås. Grönt i form av sallad och grillad sparris.

Värsta glassbomben till efterrätt! Hemmagjord hallonglass som skal och mangosorbet som fyllning. Och så tomtebloss på det!
Jag hade för en gångs skull inte så mycket med middagen att göra så jag får framföra ett stort tack till värdparet och de andra gästerna som fixade maten.
Kommentarer
Postat av: Moris
Vilken härlig nyårsmiddag! Puss
Postat av: Emilia
Åh, himmel vad gott allt det där såg ut :) härligt att kunna sätta sig vid dukat bord ibland med, hihi!
Kramar
Postat av: Linnéa
Åh, det ser ju sjukt gott ut! =)
Trackback