Hemlängtan


Nu har vi varit i Skövde några dagar och jag börjar få riktig hemlängtan. Hem till vår fina ljusa lägenhet med högt i tak. Hem till mitt kök, min säng och pysselhörna. Först ska vi fira in det nya året, sedan bär det iväg hem till Haga. Gott nytt år på er allesammans!

Kommentarer
Postat av: Tina

Såå vackert tak:)

Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År:))

Stoor kram Tina

2011-12-31 @ 15:18:55
URL: http://villakarlslund.blogspot.com
Postat av: Min plats i solen

Hej du fina!



Det stämmer nog ganska bra med "Borta bra men hemma bäst" för de flesta av oss. För hur roligt det än är att träffa nära och kära så är det ju så att det är rätt skönt att komma hem igen. Och det är ju en härlig känsla att trivas bra i sitt hem och just känna den där känslan av "Hemma". :)



Tack för ett härligt bloggår Johanna! Jag är så glad att vi fann varandra den där gången och att du efter din välförtjänta bloggpaus bestämde dig för att komma tillbaka igen. För du var vansinnigt saknad ska du veta. Jag ser fram emot att följa dig här på bloggen under 2012 och vet du, jag är helt övertygad om att det kommer att bli ett fantastiskt år. Ett år i ett lite långsammare tempo men så mycket bättre och lyckligare. Ta hand om dig kära vän och ett riktigt gott nytt år!



Kram Lotta

2011-12-31 @ 18:48:15
URL: http://minplatsisolen.blogspot.com
Postat av: Birgitta

Önskar dig ett riktigt Gott nytt år...



Kram Birgitta

2011-12-31 @ 20:07:55
URL: http://Underbarahem.wordpress.com
Postat av: Moris

Visst är det skönt att komma hem! Tycker även jag som bara sovit borta en natt! Ett Riktigt Gott Nytt År till er alla! Puss

2012-01-01 @ 19:00:49
Postat av: Birgitta

Borta bra, men hemma bäst...



Kram Birgitta

2012-01-02 @ 20:21:08
URL: http://Underbarahem.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0