Halloumiburgare

 
Halloumi är vår nya favorit här hemma. I fredags kväll gjorde jag och min syster burgare med stekt halloumi, avokadocreme, sallad, gruka, tomat och rödlök. Det blev en burgare över, den tog jag till frukost!

Kommentarer
Postat av: lillasyster

Smarrigt var det! <3

2012-11-25 @ 18:13:21
Postat av: Moris

Låter gott! Puss

2012-11-25 @ 19:08:55
Postat av: Emilia

Mums vad gott det där såg ut, det måste jag prova :)

Hur mår vovven? Hoppas han får komma hem snart till er!!

Vad skönt för dig att energin är tillbaka hos dig, det gör ju så himla mycket! Härligt att beslutet om att vara kvar på jobbet känns bra, det är inte alltid lätt att veta om man väljer rätt beslut... Men när den där känslan kommer efteråt är det uppenbarligen rätt :)

Tack det är bra med mig! Veckorna rullar på... det händer inte så mycket. Jag jobbar, äter, sover. Tränar lite emellanåt. Nej, riktigt så är det inte men det känns så ibland. Men jag trivs bra på jobbet. Men vilket jobb det är att öppna en ny förskola. Mycket mycket tid och energi läggs på våra lekmiljöer, hur vill vi ha det, vad vill vi inte ha och hur ska vi komma överrens ;) Det är utmanande men väldigt roligt och lärorikt!! I januari öppnar vi ytterligare en avdelning och 3 nya pedagoger ska börja. Det ska bli spännande!!

Har du börjat julpynt något? Idag har våra stakar åkt fram. Nu lyser det så fint så fint i fönstren!

Hoppas helgen varit bra!
Stor kram!

2012-11-25 @ 19:28:47
URL: http://eemiliaas.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0